Grožis

Pėdų priežiūra namuose

Visi ir visos nori būti gražūs, tačiau daugelis neskiria tam laiko. Jeigu ir jūs esate vienas iš tų žmonių, kuris neturi daug laisvo laiko, kurį galėtų skirti įvairioms procedūroms, tokiu atveju visada geriausia eiti pas profesionalus, kadangi jie per trumpesnį laiko tarpą padeda atlikti daugiau procedūrų ir tuo pačiu padeda geriau jaustis.

Vienos iš procedūrų yra susijusios su mūsų kojomis ir rinkomis, nagais. Tiek pedikiūras, tiek manikiūras yra ne tik laiko, tačiau ir priemonių reikalaujantis darbas, tad nieko keisto, kad daugelis kreipiasi į specialistus, kurie teikia priežiūros paslaugas. Visgi, jeigu galvojate, kad pėdų priežiūra gali būti sėkmingai atliekama namuose – tokiu atveju nurodysime Jums kelis esminius niuansus, kuriuos reikia apgalvoti prieš pradedant tvarkyti savo nagus.

Pirmiausia reikia įsigyti specialias priemones, kurios padės tinkamai pasirūpinti Jūsų pėdomis bei rankų oda. Tik paruošus pėdą galima toliau tvarkyti nagus. Kokios tos priemonės? Šiuo metu pasirinkimas labai platus. Nuo paprastesnių, kurios kainuoja pigiau, iki profesionalių, kurios savo kaina kiek skaudina, tačiau reikia įvertinti tai, kad kokybiški daiktai yra ilgaamžiškesni. Reikalingos ir specialios parafino vonelės, ir valikliai, kremai, odą minkštinančios priemonės bei daugelis kitų smulkmenų, kurios garantuoja, kad po procedūrų jūsų oda bus graži, nagas švarus ir tokiu atveju bus jį galima padengti laku. Žinoma, lakų pasirinkimas taip pat šiuo metu labai įvairus, tad sunku atsakyti – kas geriausiai tinka Jums. Svarbiausia derinti ne tik prie savo stiliaus, tačiau ir galimybių, kadangi ne visose darbo vietose galima dėvėti ryškius nagus. Taip pat, jeigu nagai lakuojami su paprastu, o ne geliniu laku, jie taip ilgai Jums netarnaus, tad įvertinkite tai, kad apkritęs lakas atrodys labai negražiai, tad dažnu atveju tobuliausias pasirinkimas yra paprasčiausiai permatomas nagų lakas. Su juo dažniausiai lakuojami kojų nagai, kai tuo tarpu dažniau tvarkomi rankų nagai gali būti lakuojami ir dažniau.

Pėdų priežiūra namuose nėra sudėtinga. Daugeliui moterų pedikiūras sau yra ne darbas, tačiau malonumas. Svarbiausia turėti reikalingas priemones, mokytis ir paskirti tam laiko. Tokiu atveju Jūsų kojos atrodys puikiai!