Mada

Kaip priderinti kepurę prie aprangos kodo?

Kepurės nesenstantis aprangos aksesuaras, kuris papildo kadieninę aprangą. Be to, skrybelė gali būti lengvai derinama prie bet kokios aprangos.  Skrybėlę galima nešioti žiemą, pavasarį, vasarą ir rudenį! Skirtingiems sezonams yra įvairių skrybėlių.

Pirmas dalykas, į kurį reikia atsižvelgti, yra jūsų aprangos ir skrybėlės spalva. Priklausomai nuo jūsų aprangos spalvų schemos, ar joje yra neutralių atspalvių, pvz., juodos, baltos, gelsvos, smėlio spalvos ir t. t., ar pasirinkote ryškų vaizdą su ryškiomis spalvomis, tai gali padėti nuspręsti, kuri skrybėlė bus tinkamiausia.

Kaip paprastą stiliaus alternatyvą ieškokite pagrindinių, neutralių spalvų skrybėlių, pavyzdžiui, nugos, kreminės ar įdegio spalvos, tinkančių prie bet kokios aprangos, nesvarbu, ar ji vienspalvė, ar su ryškiomis spalvomis. Jei norite dėvėti ryškių ir ryškių spalvų skrybėlę ar turinčią ryškų raštą ar akcentą, geriausia, kad jūsų apranga būtų neutrali arba stenkitės derinti savo stilių pasirinkdami spalvas, kurios yra ant skrybėlės. Pavyzdžiui, mūsų Mavie bucket skrybėlė turi rūdžių spalvos apdailą kepurės šone, kuri puikiai tiktų prie panašios spalvos kelnių ar palaidinės. Visada malonu pridėti kontrastingų elementų į savo išvaizdą per kitus priedus, tokius kaip auskarai, šalikas ar krepšys.

Sezonas vaidins didžiulį vaidmenį renkantis skrybėlę, kurią dėvite su savo apranga. Pavasarį ir vasarą ieškokite šviesių ir gaivių spalvų, pvz., baltos ir nugos, skrybėlių arba paverskite jas linksmomis ir ryškiomis sezoninėmis rožinėmis ir mėlynomis spalvomis. Taip pat, labai svarbu pasirinkti skrybėlę su plačiu krašteliu, kad būtų papildoma apsauga nuo saulės.

Šiltesniais mėnesiais jūsų apranga greičiausiai bus pasiūta iš lengvesnių audinių, tokių kaip linas ar medvilnė, todėl geriausia rinktis lengvą skrybėlę, pavyzdžiui, rafiją, ploną medvilninę drobę ar vasarinį liną.